Misschien heb je wel eens gehoord van datingsites die zich hebben gespecialiseerd in vreemdgaan.
Als man of vrouw schrijf je je in, je betaalt lidmaatschapsgeld, maakt een profiel aan en plaatst een foto waarop je al dan niet herkenbaar bent.
Je verstuurt berichten, probeert te flirten en dan sla je ineens een hele leuke vrouw aan de haak.

Vreemdgaan kan soms helemaal verkeerd gaan

Na dagen, weken misschien zelfs wel maanden maak je eindelijk een echte afspraak met die prachtige vrouw. Je hebt haar vreemdgaan datingsitesmisschien al achter de webcam gezien of op zijn minst een paar leuke foto’s ontvangen. De afspraak heeft plaats op een normale locatie, een restaurant, een station of misschien gelijk in een hotelkamer. Het is allemaal leuk en het lijkt te klikken. De vrouw is echt geïnteresseerd, ze vraagt het hemd van je lijf af en wilt alles van je weten. Je neemt afscheid van die lieve vrouw en ziet haar mogelijk nog een keer, weer is ze zeer geïnteresseerd in je. Langzaam aan vertel je haar wie je bent, wat voor werk je doet en waarom je vreemdgaat.

Op een gegeven moment weet de vrouw genoeg. Ze weet wie je bent, waar je werkt, in wat voor auto je rijdt, wat je kenteken is, ga maar door. Dan belt ze je op, misschien stuurt ze je een mailtje. Je wordt gechanteerd. Als je haar niet betaald, neemt ze contact op met je vrouw en misschien zelfs je werkgever.
Ze dreigt audio of video opnames vrij te geven als je haar niet betaald.
Het kan ook anders. Je loopt met haar door een bos en plotseling staan er 2 bomen van mannen voor je.
Of je even snel wilt betalen omdat ze anders contact opnemen met je vrouw en je voorzien van een verbrijzelde kaak.
Het lijkt vergezocht maar het is zeker dat dit meerdere mensen is overkomen. Waarom hoor je er dan niets van? Omdat ze meestal betalen. Als ze dat niet doen, zijn ze te beschaamd om aangifte te doen.

Vreemdgaan en dating? Doe het gewoon niet!

Als je jezelf herkend in het bovenstaande verhaal, doe dan wel aangifte. Al is het maar om iemand anders te beschermen die het volgende slachtoffer is. De politie zal je privacy respecteren, als je het duidelijk aangeeft zal je partner er nooit achter komen. Het beste kan je er gewoon eerlijk zijn tegen je partner, ja, het is volgens velen het ergste wat je je geliefde aan kan doen. En waarschijnlijk zal je partner je geen knuffel geven en zeggen “ach, dat maakt niet uit schatje“…
Misschien is het wel einde relatie. Maar dat is beter dan je hele leven met een leugen rondlopen, terwijl je de rest van dat leven met je partner moet delen.

Vreemdgaan en datingsites?

Deze website heeft een klein verdienmodel, wij willen graag iets overhouden aan de tijd die wij in deze website investeren.
Als je kijkt naar de commissies die datingsites betalen, betalen zij sites die mensen helpen om vreemd te gaan het meeste.

Deze website is toegewijd aan dating, het vinden van een levensgezel, een maatje. Niet iemand om je partner mee te bedriegen. In de vergelijker op de pagina met datingsites overzicht vindt je wel een mogelijkheid om deze keuze te maken. Of je hem gebruikt is ieders eigen keuze en kunnen wij geen oordeel over vellen.